NYITÓLAP   CSOMAGJAINK   ONLINE MEGRENDELÉS   GY.I.K.   KAPCSOLAT 

SEED SZERVER BÉRLÉS
Paraméterek, díjszabás


Seed szerver szolgáltatásunk részletei:

Felhasználónként különálló tárhely FTP hozzáféréssel (100 Mbit, sebességkorlát nélkül)

Böngészőből elérhető, egyszerűen kezelhető uTorrent kliens minden felhasználónak (az uTorrent WebUI a szerverünkön üzemel, nem kell feltelepítened otthonra semmit, ráadásul a saját felhasználóneveddel és jelszavaddal bárhonnan elérheted, kollégiumi hálózatokról sincs tiltva)

Korlátlan 100/100 Mbit (12/12 Mbyte) fel- és letöltési internet-sávszélesség szervergépenként a BIX irányába! (belföld)

Saját torrentek létrehozása a szerveren akár FTP-n feltöltött vagy trackerről letöltött anyagból (másik FTP-ről is tudsz adatot áttölteni közvetlenül a szerverre!)

Linux operációs rendszerrel üzemelő szervereken biztosítjuk a stabil, 0-24 órás folyamatos le- és feltöltést! (A seed szerver nonstop teljesen függetlenül működik az otthoni számítógépedtől.)

Figyelem! Már rendelhetőek 1/1 Gbit (1000 Mbit) internetkapcsolattal rendelkező uTorrent seedszerverek is! A gigabites kapcsolat díja + 1.000 Ft / hó a normál csomagok díján felül.Csomagok, díjszabás:    PAYPAL fizetés esetén dupla tárhelyet biztosítunk!

ECONOMY Seed Szerver  |  20 GByte tárhely + 3 slot  |  havi díj: 2.000 Ft (1 Gbit: 3.000 Ft, paypalon keresztül nem fizethető) (ez a csomag jelenleg nem rendelhető)

STANDARD Seed Szerver  |  20 GByte tárhely + 5 slot  |  havi díj: 3.000 Ft (1 Gbit: 4.000 Ft)

ADVANCED Seed Szerver  |  30 GByte tárhely + 6 slot  |  havi díj: 4.000 Ft (1 Gbit: 5.000 Ft)

PRO Seed Szerver  |  40 GByte tárhely + 7 slot  |  havi díj: 5.000 Ft (1 Gbit: 6.000 Ft)

PREMIUM Seed Szerver  |  80 GByte tárhely + 12 slot  |  havi díj: 10.000 Ft (1 Gbit: 11.000 Ft)
Extra: kizárólag 1 felhasználó/merevlemez! (Csak PREMIUM csomagnál, minden egyéb esetben 2 felhasználó osztozik 1 merevlemez erőforrásain.)

Saját diszk Seed Szerver  |  Korlátlan tárhely + korlátlan slot + 1 gbit  |  havi díj: 7.500 Ft SPÓROLJ! Küld el és seedelj saját merevlemezröl olcsóbban! (Feltétele: sata csatlakozású hibátlan állapotú merevlemez, a csomag igénybevétele elött elözetes egyeztetés szükséges)


Egyedi seed szerver bérlésével kapcsolatban keress meg minket elérhetőségeinken!

A fizetés átutalással, banki készpénzbefizetéssel vagy PAYPAL segítségével történhet, kivételes esetben rózsaszín csekken (belföldi postai utalványon) is eljuttatható bankszámlánkra a havi előfizetési díj összege.

A megrendelő-űrlap elküldését követően e-mailben küldünk visszajelzést rendelésed rögzítéséről és a fizetés pontos menetével kapcsolatban.Szeretnéd megrendelni valamelyik csomagunkat?

Kattints ide!"A download sebesség lenyűgöző, gyakran 8-10 megabyte/sec sebességgel hasít. A feltöltés is impresszív, bár tartósan 5 megabyte feletti feltöltést még nem sikerült elérnem :-)"

(Anonymous)

"Beszéljenek a számok, mivel hány %-os az elégedettségem: Sebesség: 100% , Ár-érték arány: 120% , Szerver elérhetőség: 99% , Admin reakcióideje probléma esetén: 100% , Futtatható torrentek száma: 66% . Mindent összefoglalva seedszerverek nőnek ki, mint földből a gomba, lett volna rá többször alkalmam, hogy váltsak. Nem tettem, ez elmond mindent."

(Palpi)

"Eddig távoli asztalos ill. webui-s lehetőségeket volt alkalmam kipróbálni, ezek után is a Transmission-os hozzáférés meglehetősen tetszik! Könnyen kezelhető, letisztult felület, megfelelő beállítási lehetőségekkel."

(Anonymous)

"Ami dícséretes az a Transmission és a sebesség. Ismerősök tapasztalata alapján választottalak Benneteket, hiszen a legjobb reklám a barátok véleménye!.

(Lilian65)

"Azt gondolom, hogy a szolgáltatás ár/érték aránya kiváló! Összevetve más szolgáltatóval kevesebb(!) pénzért jóval nagyobb sávszélességet és több slotot kaphatunk, több tárhellyel!"

(Anonymous)


AKCIÓ:Fizesd seed szervered PAYPAL segítségével és dupla tárhelyet biztosítunk!

További infó ITT!

Az akció 2011. április 1-től visszavonásig érvényes.

SCREENSHOTOK:


HÍRLEVÉL:

 Iratkozz fel hírlevelünkre
MOST!


...hogy elsők között lehess, akik kézhez kapják a legújabb akcióinkról szóló értesítéseket!

Add meg a keresztneved:

Add meg az e-mail címed:Kérlek, csak egyszer kattints!

Mi is utáljuk a spam-et. E-mail címedet semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik személy részére. Ha valaha szeretnéd, bármikor kijelentkezhetsz a levelezőlistáról.


xxx

SeedSzerver.net - Seed Szerver Bérlés  |  http://www.seedszerver.net  |  info@seedszerver.net

ÁSZF  |