NYITÓLAP   CSOMAGJAINK   ONLINE MEGRENDELÉS   GY.I.K.   KAPCSOLAT 

SEED SZERVER BÉRLÉS
Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Hogyan működik a szolgáltatás?

Válasz: Kapsz egy accountot (egyedi hozzáférést, felhasználónevet és jelszót) a seed szerveredhez. Ezzel be tudsz lépni a saját uTorrent WebUI -ba bármilyen böngésző (Internet Explorer 6-7, Mozilla Firefox, Opera, stb.) segítségével. Itt, a webes felületen tudod a .torrent file-okat feltölteni. Ezután a szerver letölti a tartalmat a tárhelyedre, innen tudod letöltés közben és utána seed-elni (feltölteni, megosztani), illetve FTP hozzáféréssel van lehetőséged a saját gépedre letölteni az anyagokat.


Kérdés: Ki férhet hozzá a tárhelyemhez és az általam letöltött tartalomhoz?

Válasz: Kizárólag te. Minden felhasználónak saját, különálló tárhelye és hozzáférési adatai vannak.


Kérdés: Mi az az uTorrent WebUI?

Válasz: A WebUI az uTorrentnek egy webrol elérheto kezelofelülete ami bármely internetböngészőből (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, stb.) használható webes torrent kliens, amit hasonlóan kell kezelned, mint az otthoni torrent kliensedet. (A kliens szoftver a szerverünkön fut, otthonra nem kell feltelepítened semmit, bárhonnan elérheted a saját felhasználóneveddel és jelszavaddal. Alap porton üzemel, kollégiumi hálózatokból is elérhető!) A használata pofonegyszerű, bárki könnyedén elsajátíthatja percek alatt. Funkcióit tekintve teljes értékű torrent kliens (mint pl. a Windows-on közkedvelt uTorrent).


Kérdés: Hogyan érhetem el a letöltött anyagaimat?

Válasz: FTP hozzáféréssel. Ehhez szükséged lesz egy FTP kliensre, ilyen szoftver pl. a közismert és ingyenes Total Commander. Link: http://www.totalcommander.hu/letoltes


Kérdés: Korlátozzátok a torrentjeim által használt sávszélességet, a fel- és letöltési sebességet vagy az FTP kapcsolatom sebességét?

Válasz: Nem, egyiket sem.


Kérdés: Ki a felelős a tárhelyemen tárolt és megosztott tartalomért?

Válasz: Természetesen te. A tárhelyet igénybe vevő felhasználó felelős a tevékenységéért és az általa megosztott tartalomért.


Kérdés: Mi a havi díjfizetés menete?

Válasz: A fizetés átutalással vagy banki készpénzbefizetéssel (díjmentes) történik, kivételes esetben rózsaszín csekken (belföldi postai utalványon) is eljuttatható bankszámlánkra a havi előfizetési díj összege. Amint az összeg megjelenik számlánkon, a megrendelt szolgáltatást 24 órán belül indítjuk és a szerver hozzáférési adatait átadjuk e-mailben. Az előfizetés 1 hónapos időtartamát a szerver hozzáférési adatainak átadásától számítjuk. A következő havidíj fizetésének határideje előtt 7 nappal értesítőt küldünk e-mailben. (Példa: ha a szerveredet december 10-én indítottuk, akkor január 9-éig kell beérkeznie a következő havi előfizetési díjnak, így jön ki a 30/31 nap, ezzel kapcsolatban tehát január 2-án küldünk értesítőt.) Amennyiben az előfizetési díj nem érkezik meg, a határidőt követő napon (a példa szerint január 10-én) automatikusan töröljük a felhasználót és tárhelyének tartalmát a szerverről.


Kérdés: Van-e próbaidő? Hűségnyilatkozatot kell-e kötnöm?

Válasz: Próbaidőt nem tudunk biztosítani. Hűségnyilatkozat nincs, az előfizetés határozatlan időtartamra szól.


Kérdés: Hogyan tudok "menet közben" csomagot váltani?

Válasz: Ha szeretnél csomagot váltani, akkor egyszerűen jelezd felénk e-mailben a szándékod (a felhasználónevedet ne felejtsd el közölni) és következő alkalommal az új csomag díját juttasd el bankszámlánkra, mi pedig ennek megfelelően bővítjük a szerveredet.Szeretnéd megrendelni valamelyik csomagunkat?

Kattints ide!


AKCIÓ:Fizesd seed szervered PAYPAL segítségével és dupla tárhelyet biztosítunk!

További infó ITT!

Az akció 2011. április 1-től visszavonásig érvényes.

SCREENSHOTOK:


HÍRLEVÉL:

 Iratkozz fel hírlevelünkre
MOST!


...hogy elsők között lehess, akik kézhez kapják a legújabb akcióinkról szóló értesítéseket!

Add meg a keresztneved:

Add meg az e-mail címed:Kérlek, csak egyszer kattints!

Mi is utáljuk a spam-et. E-mail címedet semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik személy részére. Ha valaha szeretnéd, bármikor kijelentkezhetsz a levelezőlistáról.


xxx

SeedSzerver.net - Seed Szerver Bérlés  |  http://www.seedszerver.net  |  info@seedszerver.net

ÁSZF  |